AINA ÁGUILA
-audiovisuals-
Elogi del malentès
Exposició realitzada al Museu de Granollers (des de el 22-1-2021 fins al 14-3-2021).
Aquesta exposició ha sigut realitzada per les següents artistes: Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala. Comissariada per Joana Hurtado Matheu.
L'idea és endinsar-nos a reflexionar sobre els possibles conflictes que poden donar a lloc degut a un malentès, que normalment són a causa d'una dolenta comunicació.
Algunes obres de l'exposició:

Literally obra artística de Mar Arza,
La seva obra consta de dos part. A la primera imatge podem observar una especie de carta que posa "aquestes paraules no poden ser presses literalment" i lo contrari a aquesta frase seria "llegir entre línies" d'aquesta manera al full només podem veure l'estrelineat entre frase i frase.

Sujetos imprevistos obra artística de Cabello/Carceller ,
La seva obra és una llona on amb cinta americàna està escrit "sujetos imprevistos" subjectada a un pal d'alumini.
Defineix les dones que en aquell moment es rebel·laven contra el sistema imperant: «Qui no pertany a la dialèctica amo-esclau pren consciència i introdueix al món el Subjecte imprevist.»

Les pedres del camí obra creada per Anna Dot.
Aquesta idea la va tenir mentre llegia el Quixot ja que ql Quixot confon el que imagina amb el que és i cau, una vegada i una altra,
Utilitza les pedres degut a la expressió "ensopegar dues vegades amb la meteixa pedra" i representen els malentesos que té entre la realitat i el seu món de fantasia.
L'autora vol transmetre com tindriem menys problemes si puguessim veure aquestes pedres que ens fan enospegar, ja que, d'aquesta manera les podriem treure i estalviar-nos problemes.
Degut a que és una obra exposada al terra algunes peces s'han trencat i l'Anna las va reparar possant missatges a dins.

-Activitat-
A nivell clase ens van proposar formar part de l'Enciclopèdia Paral·lela #2 de la Batia Suter.
Es tractà de amb diferents imatges selecionades previament per l'Enciclopèdia ens les van repartir a la classe i per grups vam haver d'escollir unes quantes i buscar relació entre les fotografies i imatges.
El resultat del nostre grup va ser el següent:

